IT oplossingen

Altijd een oplossing die bij jou past

Advies

Advies

Twijfel je over de aanschaf van een nieuwe computer, wil je internet aanleggen, thuis of op kantoor, maar heb je zelf geen verstand van zaken? Overstappen naar werken in de cloud, maar hoe werkt dit eigenlijk? Zowel particulier als zakelijk kun je bij ons terecht voor advies omtrent aanschaf van IT producten. Een van onze experts geeft je advies dat bij jouw situatie past.

Contact opnemen

Installatie

Hulp nodig bij het installeren van draadloos of bekabeld internet? Onze experts zorgen dat jij overal in huis of op kantoor snel internet hebt. Ook voor het installeren van software, beveiligingscamera’s, smart home producten en andere apparaten kun je bij ons terecht. Weet je niet zeker of wij je kunnen helpen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
Installatie
Service en Reparatie

Service en Reparatie

Computer, telefoon of een ander apparaat in huis of op kantoor stuk? Onze experts kunnen het vaak voor je repareren. Is je apparaat niet meer te repareren? Dan geven onze experts je graag advies voor het uitzoeken van een nieuw apparaat.

Contact opnemen

Staat jouw probleem er niet tussen?

Waarschijnlijk kunnen we je alsnog helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Email :

Info@onlineallies.nl

Address :

Rietgans 2
1423RB Uithoorn

KVK: 77667123
BTW: NL861088190B01

    About Online Allies

    Als jonge ondernemers zijn wij op zoek naar uitdagingen om onze skills in te zetten voor jou.

    Vaak is het voor kleine ondernemers lastig om hun online marketing of IT systemen optimaal in te zetten zonder de juiste kennis. Wij helpen je graag door jouw bedrijf te helpen optimaal gebruik te maken van online marketing en IT systemen.

    About Online Allies